Федерация профсоюзов Одесской области


Охрана труда
ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК ОДЕСЬКОЙ ОБЛАСТІ PDF Печать E-mail

 

від  24 жовтня  2016 року

Тема: «Про стан виробничого травматизму на суб’єктах господарювання   області за 9 місяців 2016 р. і у порівнянні з відповідним періодом 2015 р. та додержання законодавства про працю, зайнятість населення і загальнообов’язкове державне соціальне страхування ”

 
Організувати бухоблік у їдальні для харчування працівників підприємство може самостійно PDF Печать E-mail

Мінекономрозвитку в листі від 24.06.2016 р. № 3631-04/19071-07 зазначило: порядок відображення в бухгалтерському обліку господарських операцій суб'єктами господарювання у сфері громадського харчування, а також питання методології бухгалтерського обліку викладені в Методичних рекомендаціях щодо впровадження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку у сфері громадського харчування і побутових послуг, гармонізованих з міжнародними стандартами, затверджених наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 17.06.2003 р. № 157. Останні мають винятково рекомендаційний характер і не є обов'язковими до застосування суб'єктами господарювання.

 
Про навчання з питань охорони праці технічних інспекторів праці та інших представників профспілок PDF Печать E-mail

 


Відповідно до Розпорядження ФПУ від 05.10.2016 № 78 в період з 17 по 28 жовтня 2016 року буде проведено навчання і перевірку знань з питань охорони

 
ПРО СКЛАДАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНИЧНОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ УМОВ ПРАЦІ PDF Печать E-mail

Повідомляємо, що відповідно до постанови КМ України від 11.02.2015 р. №96 «Про затвердження Положення про Державну службу України з питань праці» та розпорядження КМ України від 11.02.2016 р. №88-р функції і повноваження з реалізації державної політики у сфері гігієни праці покладені на Державну службу з питань праці .

 
Щодо визначенн часу роботу в шкiдливих i небезпечних умовах PDF Печать E-mail

КОНСУЛЬТУЄ МIНIСТЕРСТВО СОЦIАЛЬНОЇ ПОЛIТИКИ УКРАЇНИ
Департамент зароб
iтної плати та умови працi
В
iддiл регулювання умов та охорони працi

 

ПИТАННЯ: Чи мають умови працi класифiкуватися як шкiдливi та/або небезпечнi, якщо тривалiсть дiї шкiдливого (небезпечного) чинника на рiвнi, вищому за вiдповiдний гiгiєнiчний норматив, становить менш нiж 50% часу робочої змiни?

 
<< Первая < Предыдущая 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следующая > Последняя >>

Страница 35 из 50